Kapaklı Gazetesi - Kurulduğu günden bugüne Kapaklı’da gündemi belirleyen ve halkın sesi olan Kapaklı Gazetesi, yayın hayatında 9’uncu yılına adım attı.

14 Ekim 2013 yılında Adem Çil tarafından kurulan Kapaklı Gazetesi, on binlerce takipçisi ve milyonlara ulaşan okur sayısı ile halkın haber alma özgürlüğüne katkı sunmaya devam ediyor. Kapaklı başta olmak üzere 11 ilçenin gündemini okurları ile buluşturan Kapaklı Gazetesi, ilçenin en çok okunan ve takip edilen gazetesi olma unvanını koruyor.

KAPAKLI’NIN DEĞİL ÜLKENİN GÜNDEMİNİ BELİRLİYORUZ

Kapaklı’da gelişen olayları yalnızca ilçemiz değil, Tekirdağ ve ülke genelinde de birçok okura duyurmayı başaran Kapaklı Gazetesi, bugüne kadar attığı manşetlerle ulusal basında da kendine yer buluyor. Tarafsızlığı ve doğru haber verme konusundaki hassasiyeti ile Kapaklı’da geniş bir takipçi kitlesine sahip olan gazetemiz, günden güne okur sayısını da arttırıyor.

‘’GURURLUYUZ"

Gazetemizin kurucusu ve aynı zamanda İmtiyaz Sahibi Adem Çil, yayın hayatında yeni yaşına giren gazetemizin 9’uncu yılını kutladı. Çil, ‘’9 yıldır halkımıza en doğru, hızlı, tarafsız haberi sağlamak için mücadele veriyoruz. Yıllardır sürdürdüğümüz doğru çizgimizi bozmadan bugünlere geldiğimiz için mutluyuz. Her gün gelişen ve büyüyen ilçemizde en çok takip edilen gazete olmaktan gururluyuz. Halkımıza ve okurlarımıza bize verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ederiz.’’ dedi.

"KAPAKLI TV, İLÇENİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN WEB TV KANALI OLDU"

Gazetemiz bünyesinde kurulan Kapaklı TV'nin de web tv sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Çil, ‘’Ciddi bir hazırlık sonucu faaliyete geçirdiğimiz Kapaklı TV ile ilçemizi web tv ile tanıştırdık. Kanalımız üzerinden yaptığımız haberler, söyleşiler, sokak röportajları ve programlar halkımız tarafından takdir edildi. Bugün Kapaklı'nın en çok takip edilen web tv kanalı olarak hizmet veriyoruz. " dedi.