Kapaklı Gazetesi - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilirken, Kapaklılı sanatçı Sami Bayrak anlamlı bir çalışmaya imza attı. Trakya Anadolu Canlar Dernek lokalinin karşısına çizdiği bir resimle kadına şiddet olaylarına dikkat çeken Aydın, büyük takdir topladı.

Çizdiği resimde ‘#Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur’ yazarak toplumsal bir mesaj veren Bayrak, çalışmasını tüm kadınlara armağan ettiğini belirtti. Bayrak’ın duvarda yapmış olduğu resmi gören kadınlar ise duyarlı sanatçıya çalışmasından dolayı teşekkür etti.

“ÖZEL BİR ÇALIŞMA YAPMAK İSTEDİK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Sami Bayrak, “3 yıldır bu sokak sanatına meraklıyım. Kendimi geliştirmek için hala kurs alıyorum. Bilindiği üzere bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. Biz de Trakya Anadolu Canlar Derneği ile bugüne özel bir çalışma yapmak istedik. Çalışmamız insanların ilgisini çekti. Umarım gerekli mesajı verebilmişizdir. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

“FARKINDALIK YARATMAK İÇİN BÖYLE BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Aynı zamanda dernek üyeleri olan sanatçı Sami Bayrak’a teşekkür eden Trakya Anadolu Canlar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Demirdöğen ise: “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle tüm üyelerimizin, kardeşlerimizin gününü kutluyorum. Biz dernek olarak Kapaklı’da hizmet veriyoruz ve burada farkındalık yaratmak için böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Sami kardeşimiz bize yardımcı oldu ve ortaya böyle anlamlı bir şey çıktı. Kendisine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.