Kapaklı Gazetesi - İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliği’ne gönderilen genelge kapsamında ülke genelinde en kapsamlı Covid-19 tedbirleri denetimi yapıldı. Kapaklı’da da Kaymakam Bülent Hamitoğlu öncülüğünde bir denetim gerçekleştirildi.

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, insanların etkileşim içerisinde olduğu kamuya açık alanları denetleyerek vatandaşlara Covid-19 virüsüne karşı bilinçli davranılması konusunda gerekli uyarıları yaptı. Denetimlere Kaymakam Hamitoğlu’nun yanı sıra Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat ve kurum müdürleri katılım sağladı.

‘’DENETİMLER DEVAM EDECEK’’

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, ‘’İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ediyor. Kurallara uyan tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde denetimlerimiz devam edecek.’’ dedi.