Kapaklı Gazetesi - TESKİ, Atatürk Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde 27 Ocak Pazartesi günü saat 18.00’a kadar su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Atatürk ve Cumhuriyet Mahalleleri’ndeki su çilesi bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde 3 gün susuz kalan iki mahallede yeniden su kesintisi yaşandı. TESKİ yetkilileri tarafından yapılan duyuruda, kesintinin Erbay Caddesi’nde patlayan bir su borusu nedeniyle yaşandığı belirtildi. Ayrıca kesintinin 27 Ocak Pazartesi günü 18.00’a kadar süreceği de duyuruldu.

BAŞKAN ALBAYRAK VE ÇETİN İNCELEMELERDE BULUNDU

Kesintinin gerçekleştiği bölgede Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de incelemelerde bulundu. Bölgedeki TESKİ yetkilileri ile konuşan Albayrak ve Çetin, kesintinin nedeni ve çalışmaların tamamlanacağı vakit hakkında bilgi aldı.

‘’ARIZA ONARIMI BAŞLADI’’

Konuyla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ‘’Kapaklı İlçemizin İstiklal ve Erbay Caddesi kesişiminde oluşan su patlağını Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin ile birlikte yerinde inceledik. TESKİ ekiplerimizce müdahale edilip, arıza onarımı başlamıştır.’’ dedi.

‘’SABIR VE ANLAYIŞ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Kesintilerin kısa sürede sonlanacağını dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ise, ‘’Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ile birlikte Erbay ve İstiklal caddesi kesişimindeki ana şebeke su hattında bu sabah saat 04.00'da meydana gelen arızayı yerinde inceleyerek, TESKİ ekipleri tarafından devam eden onarım çalışmalarının son durumu hakkında bilgiler aldık. Vatandaşlarımızın daha fazla mağduriyet yaşamamaları için çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak mahallelerimize sular tekrar verilecektir. Tüm halkımıza göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.