Bülent Ecevit Parkı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 3 Boyutlu Atatürk Silueti ile taçlandırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından İsmetpaşa Mahallesi’ndeki Bülent Ecevit Parkı’na 3 Boyutlu Atatürk Silueti yapıldı. Çorlu ve Çerkezköy’ün ardından Kapaklı’ya yapılan 3 Boyutlu Atatürk Silueti görenlerin büyük beğenisini kazandı.

3 BOYUTLU MODELLEME TEKNİĞİ KULLANILDI

3 Boyutlu Atatürk Silueti projesinde 38 adet çelik boru kullanıldı. Atatürk Siluetinin genişliği 4.70, uzunluğu ile 9.5 metre olarak inşa edildi. 3 boyutlu modelleme tekniği ile yapılan proje, gerçekleştirilen ışıklandırma çalışması ile birlikte geceleri ayrı bir görsel zenginlikle sergilenecek.

''ATAMIZIN İZİNDE ÇALIŞIYORUZ’’

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı; '' İşletmesini kısa bir süre sonra Belediyemiz tarafından yapmaya başlayacağımız İsmetpaşa mahallemizdeki Bülent Ecevit Parkımıza Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ümüzün 3 boyutlu siluetini koyarak ilçemizi Atatürk'ün İzinde Cumhuriyetle Aydınlık yarınlara taşıyoruz. Başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin ve Atamızın izinde gelecek nesiller için daha güzel bir kent için çalışıyoruz''