Kapaklı Ülkü Ocaklarında 5 Aralık Salı günü itibariyle bayrak değişimi yapıldı. Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu ve il yöneticilerinin katılımıyla yaklaşık olarak 3 yıldır ocak başkanlığı görevini üstlenen Hakan Değirmenci, geçmiş dönem ülkü ocakları başkanları, MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve ülkücüler katılım sağlarken; görevi, geçmiş dönem Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkan Vekilliği ve teşkilat başkanlığı yapan Şener Sümbül devraldı.

Devir teslim programında Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, geçmiş dönem ocak başkanlarına verdikleri mücadele ve gayreti için teşekkür ederken, yeni atanan ilçe başkanına yeni görevinde başarılar diledi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Mustafa Taşkıran: Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır Mustafa Taşkıran: Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır

Yoğun katılım ile gerçekleşen devir teslim programında birlik ve beraberlik vurgusu yapan il başkanı Zıvalıoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine de değindi. “Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır” diyen Zıvaloğlu, Kapaklı da söz konusu bayrak değişiminin teşkilata her zaman can suyu olacağını değişimlerin güce güç katacağını dile getirdi.Kapaklı Ülkü Ocakları Bayrak Değişimi1