Kapaklı Gazetesi - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen Fener Alayı’nda, yüzlerce vatandaş bando eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçede gerçekleştirilen kutlamalar, Fener Alayı ile son buldu. Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen Fener Alayı’na Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Muhtarlar ve Gazilerimiz katıldı.

BANDO TAKIMI EŞLİK ETTİ

Fener Alayı İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi’nde bulunan Sanayiciler İlkokulu önünde başladı. Ardından Levent Caddesi’ne kadar giden alaya Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bando Takımı eşlik etti. Marşların okunduğu coşkulu yürüyüşe elinde Türk bayrakları ve meşaleler bulunan yüzlerce vatandaş katıldı. 

‘’BUGÜN TÜM RENKLERİMİZLE BİRLİK OLDUK’’

Yürüyüşün sonunda bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’Hepinizi sevgi ve hürmetle selamlıyorum, hepinizle gurur duyuyorum. Bugün bütün renklerimizle bir arada olduğumuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cumhuriyet demek demokrasi demek; demokrasi demek milli irade demek. Bugün bir kez daha bütün parti temsilcileri, tüm farklılıklarımızla söz konusu Cumhuriyet olunca, söz konusu kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olunca; bir olduğumuzu, birlik içinde olduğumuzu, tek bayrak altında bir yumruk olduğumuzu gösterdiniz. Bu nedenle hepinize saygılarımı sunuyorum.’’ dedi.