Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro etkinliğinde ‘Mevsimini Arayan Karpuz’ isimli gösteri sahne aldı. Kapaklılı öğrenciler için Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen tiyatro gösterisine yüzlerce öğrenci katılım gösterdi.

‘’ÖĞRENCİLERİMİZE KARNE HEDİYESİ VERDİK’’

Düzenlenen çocuk tiyatrosuna Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’da katılım göstererek oyunu minik öğrencilerle birlikte izledi. Gerçekleşen sanatsal etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mandalı, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemini geride bıraktılar. Bizler de onlar için bu güzel oyunumuzu İlçemize getirerek öğrencilerimize bir karne hediyesi vermek istedik.” dedi.

‘’ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK’’

Salonu dolduran yüzlerce öğrenci ve veliye teşekkürlerini ileten Başkan Mandalı, bu tip kültürel etkinliklerin devam edeceğini ifade etti. Sanem Gençalp’in yazıp yönettiği, dekor ve kostümlerini Lir Atölye’nin tasarladığı ‘Mevsimini Arayan Karpuz’ isimli çocuk tiyatrosu büyük beğeni toplarken; oyun, ÇOSB Konferans Salonunda 3 seans halinde gösterime sunuldu.