Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesii Mobil İkram Aracı mahalleleri sokak sokak gezerek, görevli palyaçolar tarafından çocuklara şeker ve balon ikramında bulunuyor.

Kapaklı Belediyesi çocuklara yönelik düzenlediği etkinlikler kapsamında “Evde 23 Nisan Neşesi” etkinliğinin ardından “Haydi Çocuklar Eğlenceye” etkinliğini hayata geçirdi. Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl ve Yanıkağıl Mahallelerinin ardından Karaağaç, Fatih, Mimar Sinan ve Kazım Karabekir Mahalleleri ile devam eden etkinlik kapsamında çocuklara balon ve şeker ikramlarında bulunuluyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN GÜLÜMSEMESİ HER ŞEYE DEĞER”

Etkinliğe katılarak çocuklara ikramlarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Yarınlarımızın, umutlarımızın, hayallerimizin teminatı sevgili çocuklarımız için hayata geçirdiğimiz “Haydi Çocuklar Eğlenceye” etkinliği kapsamında Mobil İkram Aracımız ile mahalle mahalle sokak sokak geziyoruz. Birbirinden eğlenceli çocuk şarkılarını aracımızdan çalarak, görevli palyaçolar tarafından çocuklarımıza şeker ve balon ikramında bulunuyoruz. Çocuklarımızın gülümsemesi her şeye değer. Onlar için ne yapsak az.” dedi.

ETKİNLİK PROGRAMI

Etkinlik, 8 Temmuz Çarşamba günü İnönü ve İsmetpaşa Mahallesi, 9 Temmuz Perşembe günü Atatürk Mahallesi, 10 Temmuz Cuma günü Cumhuriyet Mahallesi, 13 Temmuz Pazartesi günü Bahçelievler Mahallesi ile devam edecek ve 14 Temmuz Salı günü Pınarca Mahallesi’nde sona erecek.