Kapaklı Gazetesi - Geçtiğimiz günlerde hırsızlar tarafından telefonu çalınan engelli Muhammed Uygur’a hayırsever bir iş adamı tarafından yeni telefon hediye edildi.

Muhammed Uygur geçtiğimiz günlerde eğlenmek için gittiği bir şenlikte hırsızlar tarafından telefonu çalınarak mağdur edildi. Telefonu çalınan Uygur sosyal medyadan hırsızlara seslendi. Uygur’un sesini duyan Kapaklılı iş adamı Erdinç Yılmaz, engelli gence yeni bir telefon hediye etti.

''DÜNYALAR BENİM OLDU''

Hayırsever iş adamına yardımları dolayısıyla teşekkür eden Muhammed Uygur, ‘’Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş, çok doğru. Telefonum çalındığı haberini alıp arayan mesaj atan herkesden Allah razı olsun. Hani derler ya dost kötü günde belli olur, çok doğru. Telefonumu çalan şerefsize Allah'ım gün yüzü göstermesin. Bugün güzel bir haber aldım, çok mutlu oldum. Medya İletişim’in sahibi değerli abim Erdinç Yılmaz, beni iş yerine davet etti. Güzel bir sürpriz yaparak bana telefon hediye etti ve o an o kadar mutlu oldum ki dünyalar benim oldu. Sizler gibi iyi kalpli abilerim ablalarım kardeşlerim olduğu için Allah’ıma binlerce şükürler olsun. İnsanlık ölmemiş.’’ dedi.