Kapaklı Gazetesi  - Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), 1 Temmuz Pazartesi günü Kapaklı’nın iki mahallesinde planlı elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

TREDAŞ’ın resmi sitesinden yaptığı duyuruya göre, 1 Temmuz Pazartesi günü Atatürk Mahallesi ve İnönü Mahallesi’nde kesinti yaşanacak. Gerçekleşecek iki ayrı kesintiden Atatürk Mahallesi 7.5 saat, İnönü Mahallesi ise 9.5 saat etkilenecek.

ATATÜRK MAHALLESİ’NDE 7.5 SAAT KESİNTİ

Atatürk Mahallesi’nde saat 08.30 ile 16.00 saatleri arasında yaşanacak kesintiden etkilenecek kesimler şu şekilde; Güzelyayla Sokak, Damla Sokak, Vatan Caddesi’nin bir bölümü, Tümay Sokak, Nuray Sokak, Akıncı Sokak, Kültür Sokak, Karaca Sokak, Esmeray Sokak, Zarif Sokak, Yakamoz Sokak’ın bir bölümü, Canan Sokak, Kanarya Sokak, Yıldız Caddesi’nin bir bölümü ve Kazak Gölü Mesire Alanı.

9.5 SAAT ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

İnönü Mahallesi’nde ise saat 08.30’da başlayıp 18.00’a sürmesi tahmin edilen kesintiden şu kısımlar etkilenecek; Kırlangıç Sokak, Sultan Sokak, Kısa Sokak, Saygın Sokak, Ersin Sokak, Göksu Sokak, Kızılırmak Sokak, Gökırmak Sokak, Pirsultan Caddesi, Sinem Sokak, Selvi Sokak, Sezen Sokak, Müge Sokak, Nilüfer Caddesi’nin bir bölümü, Esin Sokak ve Aysel Sokak.