Kapaklı Gazetesi - Her yıl Ramazan ayında sokak iftarı veren Huzur Kıraathanesi, bu yıl da geleneği bozmayarak 18. Geleneksel İftar Yemeği’ni düzenledi.

Aynı zamanda Kapaklı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olan Huzur Kıraathanesi Sahibi Hüseyin Biyik tarafından düzenlenen iftar programı, Zengin Caddesi’ndeki Huzur Kırathanesi'nin önünde gerçekleştirildi. Yüzlerce kişiye ev sahipliği yapan programa Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz da katılım gösterdi.

‘’BU GELENEĞİ SÜRDÜRECEĞİZ’’

Programda ezan öncesi Fatih Ekinci hoca tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu. Akşam ezanının okunması ile birlikte yüzlerce vatandaş dua ederek orucunu açtı. Verilen iftar yemeğinde konuşan Huzur Kıraathanesi Sahibi Hüseyin Biyik, ‘’18 yıldır süren bu geleneği bu yıl da gerçekleştirmiş olmak bizleri gururlandırıyor. Biz bu programı komşularımız ile birebir, sıcak ilişkiler kurmak için düzenliyoruz ve bu esnada ihtiyaç sahibi olan, bir tas sıcak yemeği bulunmayan kardeşlerimiz de bu nasipten faydalanıyor. Bu bizi mutlu ediyor. Bu nedenle elimizden geldiğince bu geleneği sürdüreceğiz. Yüce yaradan niyetimizi kabul etsin.’’ dedi.