Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Samsun Havzalılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında dernek üyeleri bir araya geldi.

Pazar günü saat 10.00’da dernek lokalinde düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Siyasi Parti Temsilcileri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşan Kapaklı Samsun Havzalılar Derneği Başkanı Sebahattin Altınsoy, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Altınsoy, "Havzalılar Derneği olarak bundan sonraki süreçte pandemi kuralları dahilinde, aktif faaliyetler yaparak üzerinde çalıştığımız projeleri hayata geçireceğiz. Faydalı, destek verici, yapıcı bir dernek olacağız. Bu kapsamda bizimle çalışmak isteyen, dernek yönetiminde görev almak isteyen tüm havzalı hemşehrilerimize kapımız, gönlümüz sonuna kadar açıktır. Ayrılıkta azap, birlikte güç vardır diyor, hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan duaların ardından katılımcılara kahvaltı ikram edildi. Düzenlenen program, dernek önünde çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.