S.S. Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

DÜKANLI YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

24 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 12:00’de Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Hasan Dükanlı yeniden başkanlığa seçildi.

2017 yılı Genel kurul toplantısına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Karakoç, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mutafa As, Kapaklı Belediyesi Eski Başkanlarından Enver Özel, STK temsilcileri, Banka Müdürleri ve  kooperatif ortakları katıldı.

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

Genel kurulda açılış ve yoklamanın ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığına Ali Özen, Başkan yardımcılığına Erdinç Erke seçilirken, Divan üyeliğine ise Enver Karabulut ve Ergün Büyükikiz seçildi.

“HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Genel kurulda konuşan S.S. Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, “Genel kurulumuzun önce ülkemize sonra Kapaklımıza ve esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

GENEL KURUL 2021 YILINDA YAPILACAK

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla devam eden genel kurulda gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.  Gündem maddeleri arasında yer alan Yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları okunarak oy birliğiyle Kabul edildi. Ayrıca 2018,2019 ve 2020 yılları Olağan Genel kurullarının birleştirilerek 2021 yılında yapılmasına karar verildi. Kooperatif hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet araç alınması kararı oy birliği ile kabul edildi.

TEK LİSTE SUNULDU

2018,2019 ve 2020 yılları tahmini bütçesinin oylanmasının ardından bu 3 yıl içerisinde denetim kurulu üyelerinin alacağı huzur hakları ve yolluklar belirlenerek oylandı. Daha sonra Yönetim Kurulu ve Denetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Hasan Dükanlı’nın tek liste ile girdiği seçimlerde Hasan Dükanlı yeniden başkanlığa seçildi.

“KAPAKLI’YA ODA KURULMALI”

Genel kurulda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise konuşmasında kooperatifin kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür etti. Mandalı,”Kapaklı’ya diğer oda ve sendikaları da getirmemiz gerekiyor. Esnafımız Çerkezköy ve Tekirdağ’a giderek zamanını ve parasını oralarda harcamak zorunda kalıyor.” Dedi.

“İSİMLERİ DEĞİŞTİRİLSİN”

Başkan Mandalı, sık sık dile getirdiği ‘Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün isim değişikliğine gitmesi gerekiyor’ sözlerini yineledi. Mandalı, “ÇTSO’ya Kapaklı ve Saray isimlerinin eklenmesi lazım. Ayrıca ÇOSB’nin büyük bölümü Kapaklı sınırları içerisinde bu yüzden isminin Çerkezköy-Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi olması lazım.” Diye konuştu.

Hasan Dükanlı başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil: Hasan Dükanlı, Adem Verici, Yılmaz Arat, Nuri Akyay, Gökhan Cantürk Yönetim Kurulu Yedek: Canel Çoban, Cemil Berber, Sedat Karaduman, Sevim Ertekin, Atalay Demir

Denetim Kurulu Asil: Şenol Aşık, Serkan Ürkmez Denetim Kurulu Yedek: Birol Girgin, Erol Başol

Bölge Birliği Delegeleri Asil: Hasan Dükanlı, Adem Verici, Yılmaz Arat Bölge Birliği Delegeleri Yedek: Nuri Akyay, Gökhan Cantürk, Şenol Aşık