Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Toplantısında, 8 gündem maddesine ek olarak 5 gündem maddesi meclis üyelerinin onayına sunuldu.

Toplantı, 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunması ile başladı. Yoklama ve gündem maddelerinin okunmasının ardından toplantıdan ayrılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in yerine, Meclis Başkan Vekili İbrahim Aktürk toplantıya başkanlık yaptı. Toplantıya ayrıca Eray Güner, Ender Dubaz, Levent Nur, Ziya Arslan ve Halil İbrahim Erkan da mazeret göstererek katılım sağlamadı.

GELİR GİDER BÜTÇESİ, PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ

Gündemin ilk maddesinde yer alan 2021 mali yılı performans programı ile 2021 mali yılı gelir ve gider bütçesi görüşülmek üzere Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilirken, üçüncü gündem maddesinde gelir tarifesi ise Tarife Komisyonuna oy birliği ile gönderildi. Boş kadro değişikliği konulu yazının oy birliği ile kabul edildiği toplantıda sözleşmeli personel maaşının belirlenmesi konusu ise Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderildi. Gündemin altıncı maddesinde yer alan dolu kadro değişikliği konulu yazı oy birliği ile kabul edilirken, Maden Teknik Arama Genel Müdürlüğü ile Ortak Proje yapılması konulu yazı ise görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Gündemin sekizinci maddesinde yer alan boş kadro değişikliği konulu yazı oy birliği ile kabul edilirken, sözleşme personel maaşının belirlenmesi konulu yazı ise Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderildi.

GÜNDEME EK BEŞ GÜNDEM EKLENDİ

Gündemin onuncu maddesinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne aktarım yapılması konusu Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilirken, İlçe Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen ve süresi dolan bir aracın tahsisinin üç ay daha uzatılması konusu da Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi. Kadro değişikliği konulu yazının oy birliği ile kabul edildiği toplantıda tam zamanlı sözleşmeli ekonomistin maaşının belirlenmesi konusu ise Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi. Gündemin son maddesinde ise Kapaklı Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak protokol yapılması için Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e yetki verilmesi konusu ise Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

İKİNCİ OTURUM PERŞEMBE GÜNÜ

Kapaklı Belediyesi Meclisinin Ekim ayı meclis toplantısının ikinci oturumu komisyonlara gönderilen konuları görüşmek için 8 Ekim Perşembe günü saat 14.00’de Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak.