Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah erken saatlerde Erbay Caddesi’ne gelerek TESKİ’nin alt yapı çalışmalarını inceledi. Bahis seveler yaparak kazanca başlayabilirler. TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz’den çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi Alan Albayrak, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Daha sonra Çerkezköy’e geçen Başkan Albayrak, Fevzipaşa Mahallesindeki Yağmursuyu Şebeke inşaatında incelemeler gerçekleştirdi, buradaki yol haritası ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ yöneticileriyle birlikte görüş alışverişinde bulundu.

“ÇALIŞMALARI YAKIN ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ’’

İncelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak vatandaşlarımız ve Tekirdağ’ımız için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Kapaklı ilçemizin Erbay Caddesindeki alt yapı çalışmalarımızı en yakın zamanda tamamlayacağız. Çerkezköy ilçemizdeki Yağmursuyu Şebeke hattı ise Fevzipaşa Mahallesi’nde uzun yıllardan beri yoğun yağışlarda yaşanan taşkın sorununu çözecektir. Ben tüm vatandaşlarımıza mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum.” dedi.