Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Başkanı Hayati Çakan ve yönetim kurulu üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Başkanı Hayati Çakan ve yönetim kurulu üyeleri, derneğe ve engellilere verdiği desteklerinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Ziyarette Başkan Mandalı ve Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Başkanı Hayati Çakan, engellilerin karşılaştıkları sorunlar, bundan sonra yapılması düşünülen projeler ve düzeltilmesi gereken hususlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

''EL ELE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ''

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan tüm engelli kardeşlerimizin yanındayız. Sosyal sorumluluk gereği yapılan tüm hizmetlere her türlü desteği vermeye hazırız. Engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir Kapaklı için hep beraber birlikte elle ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizler sadece bir gün değil her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Ziyaret sonunda Şube Başkanı Hayati Çakan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Mandalı’ya çiçek takdim etti.