Kapaklı Gazetesi - Filli Boya’nın ‘Yeni Nesil Bayi’ konseptinde açılan Emsey Yapı Market için açılış töreni düzenlendi.

29 Ekim Perşembe günü saat 14.00’da İnönü Mahallesi Volkan Caddesi No:10-14/E gerçekleştirilen açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Siyasi Parti Temsilcileri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

‘’BURASI FARKLI BİR KONSEPTTE’’

Açılış töreninde konuşan işletmeci Muhammer Doğan, ‘’Böyle güzel bir mekanı açmak için gerçekten büyük emek harcadık. Biz bu projeyi Ocak ayında Antalya'da gördüğümüzde çok heyecanlanmıştık. Şefimize 'bu projeyi istiyoruz' dediğimizde kendisi de bize yardımcı oldu. Bu projenin çok büyük bir önemi var; yapı malzemeleri satan çok ancak burası farklı bir konseptte. Burası Filli Boya'nın yeni nesil bayisi. Barkot sistemli ve gerçekten güzel bir dizayna sahip. Ailenizle birlikte buradan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Akabinde söz alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de işletmeci Muhammer Doğan’a hayırlı işler dilerken, katılımcılara da teşekkürlerini iletti. Konuşmalar sonrası dualar okundu ve kurban kesildi. Ardından iş yerinin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.