Kapaklı Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği ücretsiz Edirne Kültür Gezisi için kayıtlar başladı.

Kapaklı Belediyesi, yazın gelişiyle birlikte vatandaşları tarihi mekanlarda yolculuğa çıkarmaya devam ediyor. Ramazan’ın gelişi ile birlikte vatandaşlara Selimiye Camii’ni görme fırsatı tanıyan Kapaklı Belediyesi, Edirne Kültür gezileri için kayıt almaya başladı. Kayıt olmak isteyenler vatandaşlar 14 Mayıs Pazartesi günü itibariyle şahsen ve kimlik fotokopileri ile Kapaklı Belediyesi 6. katındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurularını yapabilecekler.

ARAÇLAR ESKİ BELEDİYE MEYDANINDAN KALKACAK

Düzenlenecek olan gezilerle ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Araçlarımız belirlenen günlerde saat 16.00 'da Eski belediye meydanından hareket edecek. Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan sonra vatandaşlarımız iftarlarını açıp ve teravih namazlarını kıldıktan sonra ilçemize dönecekler.'' dedi.

‘’TÜM VATANDAŞLARIMIZ GEZİLERİMİZE DAVETLİDİR’’

Kapaklı Belediyesi'nin Edirne gezilerine dileyen ve isteyen tüm vatandaşlarımızın katılabileceğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Kapaklı'da yaşayan tüm hemşerilerimizi belirlenen gün ve tarihlerde ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz Edirne gezilerine katılmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.