Kapaklı Gazetesi -DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, DEVA Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İlhan Turhan ile birlikte Kapaklı’da bir dizi temasta bulundu.

Ziyarette Çebi ve Turhan’a DEVA Partisi Tekirdağ İl Teşkilat Başkanı Sadık Baş, DEVA Partisi Tekirdağ İl Parti İçi Eğitim Başkanı Hülya Ateş Cizen, DEVA Partisi Tekirdağ İl Seçim İşleri Başkanı Ümit Delikaya ve DEVA Partisi Tekirdağ İl Yerel Yönetimler-Şehircilik İşleri Başkanı Emin Sabri Darıcı eşlik etti.

DEVA Tekirdağ il yönetimi, ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç ile bir araya geldi. Akabinde Pınarça Mahallesi’ne geçen başkan Çebi ve beraberindekiler, Pınarça Mahallesi Muhtarı Taner Diril’i ziyaret etti. Cem Evi Vakfı’na da bir ziyaret gerçekleştiren heyet, Anadolu Canlar Derneği’ne de uğradı.

Ziyaretlerle ilgili konuşan DEVA Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İlhan Turhan, “Muhtarlarımız ve STK’larımızı ziyaret ederek kendileri ile fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine hoş sohbetleri ve güzel karşılamalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.