Suriye'de ESED güçlerine karşı yürütülen sınır ötesi operasyonlara ilçemizden gönüllü olarak katılan Emrah Çelik, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Sınır ötesinde Afrin Zeytin Dalı Operasyonu gibi ciddi başarılara imza atan Türkiye Cumhuriyeti’nin, sınır içerisinde de FETÖ, PYD ve PKK gibi birçok terör örgütü ile de etkili bir mücadele verdiğini kaydeden Çelik, ‘’Nasıl ki sınırlar ötesinden de mücadelemiz var ise ülkemiz sınırlarında da mücadelemiz vardır. PYD, PKK nasıl ki ülkemize ihanet eden bir örgüt ise FETÖ de milletimizi hedef alan bir terör yapısıdır. Bizler Cumhurbaşkanımızın davası uğruna ölmeye hazırız.’’ dedi.

2015 yılında Bayırbucak Türkmenleri’nin bulunduğu bölgedeki Beşer Molla komutasındaki 2. Sahil Tümen Komutanlığı’na gönüllü olarak katılan Emrah Çelik, 18 Kasım Pazar günü gazetemizin haber merkezine gerçekleştirdiği ziyarette son günlerde gelişen terör operasyonlarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

‘’FETÖ İLE DE DÜŞMANIZ’’

Açıklamasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’yü hedef tahtasına koyan Emrah Çelik, ‘’Bizim Suriye’de verdiğimiz davamız Nizamil Alem için olan İslam Davası’dır. Bizim gönlümüz, ülkemizin Dünya’da Müslüman halkı adına baş olup liderlik yapmasıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İslam Davası adına mücadele veren bir dava adamıdır. Kim ki Cumhurbaşkanımıza dost, biz de ona dostuz. Kim ki Türkiye Cumhurbaşkanı’na düşman ise bizler de ona düşmanız. Nasıl ki sınırlar ötesinden de mücadelemiz var ise ülkemiz sınırlarında da mücadelemiz vardır. PYD, PKK nasıl ki ülkemize ihanet eden bir örgüt ise FETÖ de milletimizi hedef alan bir terör yapısıdır. Bizler Cumhurbaşkanımızın davası uğruna ölmeye hazırız. Devletimizi hedef alan devasa PYD’ye nasıl ki düşman isek FETÖ ile de düşmanız. Allah bu yolda devletimize, milletimize, Cumhurbaşkanımıza zeval vermesin. Kanımız aksa da zafer İslam’ındır. Selam ve dua ile.’’ dedi.