Kapaklı Gazetesi - Gazetemizin yayın hayatındaki 8. Yılını kutlayan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, gazetemiz adına 2 adet fidan bağışında bulundu.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Yılmaz, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil’e ve çalışanlarımıza görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Yılmaz, ‘’İnsanlara doğru haber götürme noktasında çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. İlçe başkanı olmadan önce de sizleri takip ediyorduk, şu anda da sizleri takip ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum ve Kapaklı'ya çok büyük bir değer katıyorsunuz. 30 yıldır Kapaklı'dayım ve gazeteler ilk kurulmaya başladığında sizin gibi kurumsal bir gazete hayal ediyordum. Bunu başardığınız için sizleri tebrik ediyorum.’’ dedi.

DESTEĞE DAVET ETTİ

Yerel esnafı ve siyasetçileri, basın kuruluşlarına desteğe davet eden Yılmaz, ‘’Basın, siyasetçilerin olduğu kadar vatandaşın da sesini duyurması konusunda çok etkili bir kanal. Aynı zamanda ticaret olarak da etkili bir reklam kanalı. Basın olmanın dışında hepimizin unuttuğu bir durum var; o da bu kurumun da gideri olduğu. Bu konuda yerel siyasilerin, esnafların da basına reklamlar ve ilanlarla destek vermesi gerektiğini düşünüyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Yılmaz, gazetemiz adına OGEM-VAK’a bağışladığı fidanlara dair bir belge hediye etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil, Yılmaz ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken hediyesi için de minnettar olduğunu ifade etti.