Kapaklı Gazetesi - İlçe ziyaretleri kapsamında Kapaklı’ya gelen CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Her oyuncu değerini bilmektedir.

Gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından Pınar Bulvarı esnafını ziyaret eden Milletvekili Yüceer, esnaflardan şikayetlerini ve taleplerini dinledi. Akabinde SMA hastası Ebrar bebeği ziyaret eden Milletvekili Yüceer, ailesinden Ebrar’ın durumu hakkında bilgi aldı.

“TEŞEKKÜR EDERİZ”

Geçtiğimiz aylarda YÜNSA Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında feci şekilde can veren Recep Çetin’in ailesini de ziyaret eden Milletvekili Yüceer, aileye baş sağlığı diledi. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, “Bizlere değer katan önemseyen her zaman yanımızda olan soğuk bir Ocak gününde tüm gün yorulmadan, üşümeden, acıkmadan sahada çalışan başta Tekirdağ Milletvekilimiz PM Üyesi Dr. Candan Yüceer olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş katılım sağlayan tüm örgütümüze sonsuz teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.” dedi.