Kapaklı Gazetesi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’a ziyaretlerinde CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın eşlik etti. Öztunç, ziyaretlerinde teşkilatların çalışmaları ve yaklaşan seçim hakkında partililer ile görüş alışverişinde bulundu.

“DEMOKRASİ MÜCADELEMİZDEN ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ”

İlk olarak CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile bir araya geldi. Yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Ali Öztunç, “Bizler büyük bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. Seçimlere giderken de bu demokrasi mücadelemizden hiçbir şekilde geri adım atmayacağımızı ifade ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile Türkiye’yi o eski günlerine, o büyük Türkiye’nin o güzel günlerine yeniden getireceğiz. Demokrasiyi yeniden yeşerteceğiz.” ifadelerini kullandı.

PARTİLİLER İLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Çerkezköy’deki ziyaretinin ardından CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın ile birlikte CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve partililer tarafından karşılanan Öztunç, Kapaklı İlçe Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar hakkında Yılmaz’dan bilgi aldı. Öte yandan Öztunç, Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Teşkilatlarında partiye yeni üye olan gençlerin rozetlerini taktı.

Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi