Geçtiğimiz hafta mazbatasını alarak göreve başlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediyenin resmi internet sitesinden vatandaşlara seslendi. Sitede yayınlanan mesajda Çetin, şu ifadelere yer verdi;

''Öncelikle, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçiminde teveccüh göstererek beni Kapaklı Belediye Başkanlığı görevine layık gören  siz değerli halkımıza  sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte, kapısı tüm vatandaşlarımıza ardına kadar açık olan Belediyemizde halkımızın dertleriyle dertlenecek, sevinçleriyle mutlu olacağımızı, Kapaklı’mızı hep birlikte Marka Kent yapmak için gece gündüz demeden çalışacağımızı belirtmek isterim.

Saygıdeğer Hemşehrilerim…

Tevazu, samimiyet ve gayretle çıktığım bu yolda sizlerle birlikte, sizlerden biri olarak var gücümle çalışacağıma, yapacağım hizmetlerle Kapaklı’mızın isminden ülke çapında söz ettireceğime emin olabilirsiniz.

İktidarımızla aynı doğrultuda ilerleyen bir Belediye olarak devlet yatırımlarını en üst seviyede İlçemize getireceğime, ilçe olmanın gereksinimlerini en kısa sürede Kapaklı’mıza kazandıracağıma, siz değerli Kapklılı Yurttaşlarım önünde söz veriyorum.

Çok Kıymetli Kapaklı Sevdalıları…

Saygı, sevgi ve mütevazilik temelli, her türlü eleştiri, öneri ve fikre açık, çözüm ve hizmet odaklı Belediyecilik anlayışıyla, siz saygıdeğer hemşehrilerimizin de desteğini arkamıza alarak üstesinden gelemeyeceğimiz sorun, Kapaklı’mıza kazandıramayacağımız hizmet ve yatırımın olmadığını ifade eder, geleceğin Kapaklı’sını hep birlikte inşa edeceğimiz güzel günler dilerim.

Sevgi, saygı ve esenlikle kalın…''