Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinin Ülkemize, Tekirdağ’ımıza ve Kapaklı’mıza hayırlı olmasını diledi.

''ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARDA BULUNACAĞIZ''

Kapaklı’nın, ihtiyacı olan hizmetleri alması için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi desteklerinin de gerekli olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklımıza ve Tekirdağımıza hizmet konusunda sizlerle sürekli iletişim halinde olacak, hizmet kalitemizi yükseltmek adına özverili çalışmalarda bulunacağız.” dedi.

''GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize eşit mesafede olmaya devam edeceğiz. İlçelerimizin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil’i de ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çalışmalar ve Kapaklı’ya yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldı.