Kapaklı Gazetesi - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan  MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, kadınların iş ve çalışma hayatında etkin olması gerektiğini ifade etti. 

Başkan Bütün, mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir. Kadınların yer almadığı siyaset, kadınları dışlayan bir yönetim anlayışı, sadece kadınlar için değil, bütün toplum için büyük bir eksikliktir. Kadınların omuz vermediği, sahip çıkmadığı bir demokrasi mücadelesinin başarıya ulaşması mümkün değildir. Bir ülkede kadınlar iş ve çalışma hayatında etkin değilse, emin olun o ülkenin kalkınması, büyümesi, hedeflerini gerçekleştirmesi hayalden ibarettir.

Türk Tarihimiz; ilimde, kültürde, edebiyatta, sanatta, hatta savaş meydanlarında kadınlarımızın gurur verici hikâyeleriyle doludur. Nasıl tarih boyunca kurduğumuz devletlerin harcını yoğuran kadınlarımızsa, son İstiklal Harbimizin görünmez kahramanları da yine kadınlardır. Bu toprakları bize vatan kılan ruhun taşıyıcıları, bağımsızlık türkülerinin bestecileri yine kadınlarımız olmuştur.

Kadınlarımız olmasaydı, fedakârlığı, emeği, sevgisi, gayreti ve mücadelesi olmasaydı, insanoğlu olmazdı. Onun için bu müstesna günde dişiyle, tırnağıyla, emeğiyle, yeri geldiğinde canıyla bu toprakları bizlere vatan kılan Anadolu’nun ve Trakya’nın tüm kadınlarına sonsuz saygılarımı sunarım. Bu vesileyle her şeyin en güzeline layık olan Türk kadınının Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Türk-İslam coğrafyasındaki kadınların ve bir ses bekleyen bütün hanımefendilerin bu anlamlı gününü tebrik ediyor, hepsini hürmetle selamlıyorum.

Tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlu olsun.’’