Kapaklı Gazetesi - Trakya Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Turizmin Geliştirilmesi ve Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan ‘’ Turizme Yönelik Yöresel ürünler Üretim ve Satış Merkezi’’ projesi Trakya Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazandı. 

Ajans merkezinde yapılan imza törenine Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kent A.Ş Yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Yerlioğlu ve Ajans uzmanları katıldı.

‘’BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ’’

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Bölgemizin turizm sektöründe sürdürülebilir ve dengeli ekonomik gelişimine katkı verilmesi amacıyla bir turizm ve yöresel ürünler merkezinin ilçemizde hizmet sunmasını sağlayacağız. Bölgemizin yöresel ürünleri ve el sanatlarının diğer bölge ve çevre İllerde tanınırlığının ve bu ürünlere olan ilginin artırılması, yöre insanına, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz." dedi.

"İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYOR KAYNAK YARATIYORUZ"

Ajans yetkililerine teşekkür eden Başkan Çetin, " Kentimizde projelerimizi hayat geçirmek, yaşam kalitesini yükseltmek ve daha iyi hizmet için tüm imkanlarımızı sefer ediyor ve kaynak yaratıyoruz. Kapaklı halkının bize emanet ettiği kaynakları en verimli şekilde kullanmak, varlıklarını, gelirlerini arttırmak ve belediye hizmetlerini en kaliteli bir şekilde yapmak için çalışıyoruz. Bu projemizin hayata geçirilmesinde emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma ve Trakya Kalkınma Ajansımıza verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bölgemize ve ilçemize hayırlı olsun." dedi.