Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Recep Güven Parkı’nda düzenlenecek olan halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya gelecek.

Kapaklı'da yürütülen birçok projede katılımcı bir yönetim anlayışını ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Ağustos Salı günü saat 14.00-16.00 arası Recep Güven Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelecek. Gerçekleştirilecek ‘Halk Günü'nde vatandaşlar istek ve önerilerini Başkan İrfan Mandalı ve belediye müdürlüklerine ilk ağızdan iletebilecek.

SORUNLARA İLK ELDEN ÇÖZÜM

Bugüne kadar yaptıkları her hizmette ‘Önce insan' ilkesini benimsediklerini söyleyen Başkan İrfan Mandalı, ‘’Kapaklı'da vatandaşlarımız ile dertleşme imkânı bulduğumuz bu uygulamaya devam edeceğiz. Halkımızın, ilçemizin sorunlarında bizlere büyük katkıları olacağını düşünüyoruz.’’ dedi.

“HALK İLE BAĞIMIZIN DAHA DA GÜÇLENMESİNİ İSTİYORUZ”

Sosyal belediyecilik anlayışına uygun bir şekilde hareket ettiklerini belirten Başkan Mandalı, " Göreve geldiğimizden beri kapılarımız sonuna kadar her zaman halkımıza açık oldu. Şimdi de öyle olacak. ‘Halk Günü' uygulamasıyla amacımız hemşerilerimizle daha sağlıklı zaman geçirebilmek. Halk ile belediye arasında var olan bağın daha da güçlenmesini istiyoruz. Şeffaf, katılımcı, demokratik bir belediyecilik böyle bir uygulamayı gerektiriyor. Halkın yöneticilerine ulaşmasında bürokratik engelleri artıran değil, bu engelleri en aza indiren bir belediyecilik anlayışını tüm çalışmalarımıza egemen kılmaya devam ediyoruz. Halkı sorunların çözüm süreçlerine dâhil etmek, her şeyden önce vatandaşların size ulaşabilirliliğiyle mümkündür. " ifadelerini kullandı.