Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kurban Bayramı öncesi son mesainin ardından tatile çıkan belediye personelleri ile bayramlaştı. Çalışma arkadaşlarına bayram temennilerinde bulunan Başkan Mandalı, ‘’Cümleten sizlerin, ailelerinizin, tüm sevdiklerinizin Kurban Bayramını kutluyor, hanelerinize huzur, sağlık, bereket ve esenlikler getirmesini diliyorum. Ben bu yola sizlerle birlikte çıktım. Aynı yolda, aynı hedefe yürümekten çok memnunum.’’ dedi.

“HİZMETLERİMİZİ AKSATMAYACAĞIZ”

Personellerle bayramlaşan Başkan Mandalı, “’Kapaklı Belediyesi olarak çok önemli projeler gerçekleştirdik. Bütün bu çalışmalarda siz değerli çalışma arkadaşlarımın çok büyük katkıları var. En büyük katkı sizin. Sizler çalışmazsanız bizim sonuç almamız mümkün değil. Ben personelimden memnunum. Siz değerli çalışma arkadaşlarımdan memnuniyetimi her fırsatta dile getiriyorum. Kapaklı halkı bizi seçti, bize güvendi. Biz de hizmetlerimizi aksatmayacağız. Daha da çok çalışmalıyız. Kapaklı, nüfusu her yıl artan, her yıl daha fazla göç alan bir şehir. Bu yüzden bizim hizmetlerimizi de ona göre arttırmamız gerekiyor. Bizlere daha çok görev düşüyor. Çok emek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“TÜM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Mandalı konuşmasının devamında, '' Kapaklı Belediyesi’nin gücü sizlerin gece-gündüz çalışmasıyla gerçekleşiyor. Sıkıntılara, imkânsızlıklara katlanarak hizmet veriyorsunuz. Her birimdeki personelimizle el ele, gönül gönüle yaptığımız çalışmalarla Kapaklı'da başarıyı yakaladık. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. '' ifadelerini kullandı.

“BEN BU YOLA SİZLERLE BİRLİKTE ÇIKTIM”

Personelleriyle birlikte çalışmaktan onur duyduğunu belirten Başkan Mandalı, “Cümleten sizlerin, ailelerinizin, tüm sevdiklerinizin Kurban Bayramını kutluyor, hanelerinize huzur, sağlık, bereket ve esenlikler getirmesini diliyorum. Ben bu yola sizlerle birlikte çıktım. Aynı yolda, aynı hedefe yürümekten çok memnunum. İyi işler yaptık, daha iyilerini de yine birlikte yapacağız inşallah. Rabbim, istikrarımızı, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Hepinize Sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum'' dedi.