Kapaklı Gazetesi  - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Bülent Ecevit Parkı'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İncelemeleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Çetin, ‘’Parklarımızdaki eksiklerimizi de en kısa sürede tamamlayacağız.’’ dedi.

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan ve kötü bir görünüme sahip olan Bülent Ecevit Parkı’ndaki süs havuzlarını parklara modern bir görünüm kavuşturmak için yeniliyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, parktaki çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

''KAPAKLI'MIZA YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ"

Parktaki süs havuzlarının yenileneceğini ve parktaki eksikliklerin en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamasında “İsmetpaşa mahallemizdeki Bülent Ecevit Parkında incelemelerde bulunduk. Yıllardır çalışmayan ve kaderine terk edilen süs havuzlarını yenileyerek parkımıza Kapaklı'mıza yakışır bir görünüme kavuşturacağız. Parklarımızdaki eksikliklerimizi de en kısa sürede tamamlayacağız. Kapaklı halkımızın yazın keyfini parklarımızda huzurlu bir şekilde geçirmeleri için tüm parklarımızda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.