Başakşehir Anaokulu öğrencileri, muhteşem bir yılsonu gösterisi ile ailelerini gururlandırırken, izleyenleri büyüledi.

Başakşehir Anaokulu, öğrenciler tarafından hazırlanan yılsonu gösterisini velilerin beğenisine sundu. 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 19:00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen gösteriye, Başakşehir Anaokulu Kurucu Müdürü Mustafa Dursun, Okul Müdürleri, öğretmenler ve veliler katılım gösterdi.

MİNİKLER DANS YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda, minik öğrenciler folklorik dans performanslarını sergiledi. 4 yaş Parlayan Güneşler Sınıfı Tekirdağ yöresi, 3 yaş Gökkuşağı Sınıfı Bolu yöresi, 4 yaş Yıldızlar Sınıfı Tekirdağ yöresi ve 5 yaş Uçan Balonlar Sınıfı’nın Karadeniz yöresi halk oyunlarını sergilediği gösteri, velilerden büyük alkış topladı. Gösteride yöresel dansların yanı sıra 3 yaş Gökkuşağı Sınıfı tarafından Latin dansı ve 5 yaş grubu tarafından Kovboy dansı gibi alternatif dans figürleri de sergilendi.

İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

4 yaş grubunun  ‘Neler Oluyor Hayatta?’ gösterisi ile devam eden programda, minik öğrenciler çocuk masallarını da canlandırdı. 3 yaş grubunun canlandırdığı ‘Çiftlikte Bir Gün’ gösterisi, 5 yaş grubunun oynadığı ‘Pamuk Prenses’ drama gösterisi ve 4 yaş grubunun canlandırdığı ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ drama gösterisi izleyenleri adeta büyüledi.

İNGİLİZCE VE MÜZİK GÖSTERİLERİ

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise 3, 4 ve 5 yaş grubu tarafından İngilizce gösterisi sergilendi. Çocuklarının yabancı bir lisan olan İngilizce’deki becerisini gören veliler büyük bir gurur yaşarken, ardından çocukların müzikal yeteneklerini konuşturduğu müzik gösterileri sahne aldı.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Gösterilerin ardından program noktalanırken, Başakşehir Anaokulu Müdürü Melike Çelik gösteriyi hazırlayan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Ayrıca gösteride emeği olan öğretmenlere öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.