Clement Michel’in komedi tarzında kaleme aldığı ve İrfan Kangı tarafından uyarlayıp yönetilen ‘Baş Belaları’ tiyatro gösterisi, Kapaklılı vatandaşlarla buluşacak.

22 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'da ücretsiz olarak vatandaşların seyir zevkine sunulacak olan iki perdelik gösteriye, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu ev sahipliği yapacak. Tek perdelik gösteride Yosi Mizrahi , İpek Tanrıyar ve Dost Elver gibi usta oyuncular yer alıyor.

‘’SOSYAL VE KÜLTÜREL AKTİVİTELERİ DESTEKLİYORUZ’’

Gerçekleştirilecek olan gösterime tüm Kapaklı halkının davetli olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Sosyal Belediyecilik kıstasını benimsemiş ve bu yolda ilerleyen bir belediye olarak vatandaşlarımızın kültürel, sosyal ve sanatsal aktivitelere katılımı desteklemek amacıyla ‘Baş Belaları’ isimli tiyatro gösterisini vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bu ve bunun gibi etkinliklerimiz, vatandaşlarımızın kültürel birikimine kazanç sağlayacak ve tiyatro kültürünü ilçemizde yaygınlaştıracak. Bu nedenle gerçekleşecek olan gösteriye tüm vatandaşlarımızın davetli olduğunu belirtmek isterim.’’ dedi