Kapaklı Gazetesi -  Antalya'da düzenlenen Avrupa Kick-Box Şampiyonası'ndan altın madalya ile dönen Furkan Arda, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda Antalya’da düzenlenen Avrupa Kick-Box Şampiyonası’nda, ilçemizden 7 genç sporcu Kapaklı’yı temsil etti. 8 dalda dereceye girmeyi başaran gençlerin arasında, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Furkan Arda kategorisinde birinci olarak altın madalya ile Kapaklı'ya döndü. Başarılı genci makamında ağırlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, spora ve sporcuya olan desteklerinin süreceklerini kaydetti. 

‘’TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Ziyarette genç Furkan’a babası Harun Arda eşlik etti. Oğlunun şampiyonluğundan gurur duyduğunu kaydeden Harun Arda, ziyaret hakkında şu ifadeleri kullandı; ‘’Değirmenci Spor Kulübü sporcularına ve Türkiye ve Avrupa Kick Box Şampiyonu oğlum ve bizlere makamında göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e teşekkür ederiz. Görevinde başarılar dileriz.’’