Kapaklı Gazetesi - TREDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre, Erbay Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları sebebiyle Kapaklı Atatürk Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde 3,4,5,6 ve 7 Mayıs tarihlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

8 SAAT ELEKTRİK VERİLMEYECEK

Bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla yapılacak ilk kesinti 3 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek. İlk 4 saatlik kesinti 08.00 ile 12.00 saatleri arasında gerçekleşecek olup, kesintiden şu kısımlar etkilenecek: Erbay Caddesi’nin küçük bir bölümü, Buse Sokak’ın bir bölümü, Erdem Sokak, Sarmaşık Sokak, Fulya Sokak, Turgut Özal Caddesi’nin küçük bir bölümü, Dilber Sokak’ın küçük bir bölümü, Vatan Caddesi’nin küçük bir bölümü, Soylu Sokak, Sevda Sokak, Seda Sokak, Şifa Sokak, Doktor Sadık Ahmet Caddesi’nin küçük bir bölümü, Şirin Sokak, Şafak Sokak, Şahin Sokak ve Şen Sokak.

Aynı gün Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi’nin küçük bir bölümü, Sema Sokak’ın bir bölümü, Deniz Sokak’ın bir bölümünde de elektrik kesintisi yaşanacak. TREDAŞ yetkilileri tarafından yapılan duyuruda kesintinin 12.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşeceği açıklandı.

2 MAHALLEDE DE KESİNTİ YAŞANACAK

4 Mayıs Salı günü saat 08.00 ile 12.00 saatleri arasında Atatürk Mahallesi’nde yaşanması beklenen kesintiden şu bölümler etkilenecek: Ümit Sokak, Kemalpaşa Caddesinin Bir Bölümü, Kurtuluş Caddesinin Bir Bölümü, Fatih Sultan Mehmet Caddesinin Bir Bölümü, Gazi Sokak, Çoban Sokak, Danacı Sokak, Dubaz Sokak, Egemen Sokak, Can Sokak, Vatan Caddesinin Bir Bölümü, Eser Sokak, Güven Caddesinin Bir Bölümü, Çetin Sokak, Çağla Sokak, Çisem Sokak, Eda Sokak, Güven Caddesinin Bir Bölümü, Eren Sokak, Burcu Sokak, Özgün Sokak, Öztürk Sokak, Özlem Sokak, Ozan Sokak, Arın Sokak, Yıldız Caddesinin Bir Bölümü, Serhat Sokak, Sevgi Sokak, Sevcan Sokak, Özge Sokak, Balcı Sokak, Erbay Caddesinin Bir Bölümü, Nehir Sokak, Narin Sokak, Nezih Sokak, İstiklal Caddesinin Bir Bölümü, Palmiye Sokak, Kalender Sokak, Doğuş Sokak, Zengin Caddesinin Bir Bölümü, Demet Sokak, İbo Sokak, Yaşardoğu Caddesi’nin bir bölümü.

Aynı gün Cumhuriyet Mahallesi’nde 08.00 ile 16.00 saatleri arasında yaşanacak kesintiden ise şu kısımlar etkilenecek: Erbay Caddesinin küçük bir bölümü, Balcı Sokak’ın bir bölümü, Özgür Sokak’ın bir bölümü, Dr. Ahmet Sadık Caddesi’nin bir bölümü, Özge Sokak, Kıbrıs Caddesi’nin bir bölümü, Sevcan Sokak, Sevinç Sokak, Sevgi Sokak.

5 SAAT ELEKTRİK VERİLMEYECEK

5 Mayıs Çarşamba günü 08.00 ile 13.00 saatleri arasında, şu bölgede kesinti yaşanacak: Kapaklı Cumhuriyet ve Atatürk Mahalleleri’nin küçük bir kısmı ( Erbay Caddesinin küçük bir bölümü, Selvi Sokak’ın küçük bir bölümü, Hicran Sokak, Kıbrıs Caddesi’nin küçük bir bölümü )

Aynı gün 12.00 ile 17.00 saatleri arasında yaşanacak 5 saatlik bir diğer kesintide ise şu kısımlara geçici süreyle elektrik verilmeyecek: Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nin küçük bir kısmı ( Erbay Caddesi’nin küçük bir bölümü, Şirin Sokak, Seda Sokak, Şifa Sokak, Doktor Sadık Ahmet Caddesi’nin küçük bir bölümü )

KESİNTİ PERŞEMBE GÜNÜ DEVAM EDECEK

Yapılan duyuruya göre kesintiler 6 Mayıs Perşembe günü de devam edecek. 08.00 ile 12.00 saatleri arasında yaşanacak 4 saatlik ilk kesintiden Cumhuriyet Mahallesi Balcı Sokak’ın bir bölümü, Doktor Sadık Ahmet Caddesi’nin küçük bir bölümü, Kıbrıs Caddesi’nin küçük bir bölümü, Özge Sokak, Sevcan Sokak, Sevinç Sokak, Sevgi Sokak etkilenecek.

Aynı gün gerçekleşecek ikinci kesinti ise 12.00’da başlayıp 16.00’da sona erecek. Kesintiden Erbay Caddesi’nin bir bölümü ve Şirin Sokak etkilenecek.

CUMA GÜNÜ SONA ERİYOR

Kesinti programına göre 7 Mayıs Cuma günü saat 08.00 ile 16.00 saatleri arasında şu kısımlara elektrik verilmeyecek: Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi’nin küçük bir bölümü, Sevda Sokak, Soylu Sokak, Vatan Caddesi’nin küçük bir bölümü.