Kapaklı Gazetesi - Pandemi tedbirleri çerçevesinde kongresini gerçekleştiren Kapaklı Samsun Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde, yeni dernek başkanı Mustafa Taşkıran oldu.

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 13 Mart Cumartesi günü 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından divan başkanlığına AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, divan üyeliğini ise Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ve Bafra Seyehat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavuz seçildi.

MUSTAFA TAŞKIRAN BAŞKAN OLDU

Divan heyetinin seçilmesinin ardından şehitlerimiz anısına 1 dakikalık Saygı Duruşunda bulunuldu. Sonrasında Denetim Kurulu raporu ve derneğin faaliyet raporu okunarak oylamaya sunuldu. Raporların oy birliği ile kabul edilmesinin ardından dernek başkanı ve yönetiminin seçimine geçildi. Seçime tek liste ile giren Mustafa Taşkıran ve yönetimi, dernek üyelerinin oyuyla dernek başkanlığı görevine getirildi.

“ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YANINDA OLACAĞIZ”

Seçimin akabinde bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Kurucu Başkanı Muhterem Büyükkeskin, “Senelerdir bu görevi iyi ve ya kötü bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Bu dönem tekrar aday olmadım çünkü böyle görevlerde gençlere de yer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mustafa kardeşimiz, bizim öz kardeşimizdir. Elbette hataları olacaktır, gençtir ancak derneğimizi çok iyi yerlere getireceğine inanıyorum. ‘Muhterem Başkan derneği bırakıyor’ düşüncesi aklınıza gelmesin. Biz elimizden geldiğince Mustafa kardeşimizin yanında olmaya gayret edeceğiz.” dedi.

“ALLAH BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

Akabinde Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği yeni Başkanı Mustafa Taşkıran söz aldı. Büyükkeskin’e teşekkürlerini ileten Taşkıran, “Böyle bir yola girdik, heyecanımız da var. Üzerimizde emeği olan tüm abilerime teşekkür ediyorum. Biz inşallah aldığımız bu bayrağı en ileriye götüreceğiz. Muhterem abim gerekenleri söyledi. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Herkese tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.