Kapaklı Gazetesi - Kapaklı siyasetinde tanınan AK Partili bazı isimler, Kapaklı Belediyesinde çalışmadan maaş alan personeller olduğunu iddia ederek belediye yönetimini eleştirdi.

Ahmet Dündar isimli partili, geçtiğimiz gün sosyal medyadan plastik topladığı arabasının fotoğrafını paylaşarak “Sokaklar bize emanet devam” notunu düştü. Söz konusu fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan AK Partililer ise, belediye kadrolarının peşkeş çekildiğini iddia ederek Ahmet Dündar isimli vatandaşa destek verdiler.

KAPAKLI'NIN ULUBATLI HASAN'I

Ahmet Dündar'ı Kapaklı, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası düzenlenen Demorasi Nöbetleri'nde tanımıştı. Ahmet Dündar, elinde Türk Bayrağıyla meydanda daima en önde olmuş, bu nedenle kendisine "Ulubatlı Hasan" lakabı takılmıştı.

“ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLARA YER BULDUK DA…”

Eleştiren isimlerin arasında AK Parti Kapaklı eski ilçe başkanı Ercan Üçel de yer aldı. Üçel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Herkeslere, iş bilmezlere, faydasızlara, liyakatsizlere, hatta çalışmadan maaş alanlara bir yer bulduk da, makam sahiplerinin makam sahibi olmasında katkısı olan Kapaklı’mızın Ulubatlı Hasan’ına bir yer bulamadık… Yazıklar olsun hepimize…”

“BANKAMATİK MEMURLARI VE ONLARA ÇANAK TUTANLAR UTANSIN”

AK Parti Kapaklı eski ilçe başkan yardımcısı Metehan Karabulak ise, paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Bankamatik memurları ve onlara çanak tutanlar utansın. Namusunla şerefinle evine götürdüğün kuru ekmek, hak etmeden devletin parasıyla sefa sürenlerden daha lezzetlidir.”

"KENDİ YANDAŞLARINA İŞ BULUR"

Öte yandan bir diğer eleştiri de AK Parti Kapaklı eksi ilçe başkanı Salih Bezgin'den geldi. Direkt Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i hedef alan Bezgin, "Belediye Başkanımız kendi yandaşlarına iş bulur ama konu gerçekten davaya, partiye, Recep Tayyip Erdoğan sahip çıkanları yer bulamaz. İşine gelmez çünkü. Nasıl olsa AK Partililer koyun sanıyor o yüzden. CHP sahip çıkıyor. O gün geldiğinde de görecez bakalım." dedi.

Paylaşımların altında birçok partili de Üçel, Karabulak ve Bezgin'in yorumlarına destek verdi.