Kapaklı Gazetesi -  Atatürk Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerindeki silahlı kavga esnasında, yoldan geçmekte olan bir vatandaş yaralandı. Konuyla ilgili soruşturma başlatan emniyet ekipleri, 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, 29 Mart Pazartesi günü uyuşturucu ticareti sebebiyle çıkan anlaşmazlık sonucu 2 zanlı, 1 kişiyi sokak ortasında silahla kovaladı. Kovalamaca esnasında zanlılardan birinin silahından çıkan mermiler, o esnada yolda yürümekte olan Abdulşeker Süvarioğulları’nın çenesine ve göğsüne isabet etti. Zanlılar olay yerinden hızla kaçarken, Abdulşeker Süvarioğulları ambulansla Kapaklı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YAKALANDILAR

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Soruşturma neticesinde teknik ve fiziki takip gerçekleştiren polis, zanlıları güvenlik kameralarından tespit etmeyi başardı. Olayda, M.Y. adlı bir kişiyi kovalayan D.T.’nin silahla ateş ettiği ve mermilerin sekerek Abdulşeker’e isabet ettiği ortaya çıktı.

UYUŞTURUCU ALIŞVERİŞİ YAPMIŞLAR

D.T.’nin İstanbul’da saklandığını tespit eden polis, zanlıyı ve kovalamaca esnasında yanında bulunan B.T.’yi gözaltına aldı. M.Y., D.T. ve B.T.’nin uyuşturucu ticareti yaptığı ve bu konudan dolayı anlaşmazlık yaşadıkları öğrenildi.