Kapaklı protokolü ile vatandaşlar,  Recep Güven Parkı'nda düzenlenen programda bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, "Ramazan Bayramı hepimizin milli bayramı, 24 Haziran da demokrasi bayramı olacak. " dedi.

Recep Güven Parkı’nda düzenlenen kutlama merasiminde, protokol mensupları vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Kutlama merasimine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bşçvş. Fevzi Bayram, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel, STK Başkanları, Gaziler, Kapaklı Mahalle Muhtarları ve  çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

BAYRAMLARINI KUTLADILAR

Kutlama merasiminin ilk konuşmacıları Siyasi Parti Temsilcileri ve MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel oldu. Kısa konuşmalarla vatandaşların bayramlarını kutlayan siyasiler, herkese huzurlu ve iyi bayramlar dileklerini iletti.

‘’TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK BİR TAVIR SERGİLİYORUZ’’

Siyasilerin ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı söz aldı. Tüm vatandaşların bayramını kutlayarak söze başlayan Başkan Mandalı, ‘’Burada İlçe Siyasi Parti Temsilcileri ve Tekirdağ Milletvekili Adayı kardeşlerimizi dinledik. Demek ki biz zamanı geldiği zaman siyaset yapmasını, zamanı geldiğinde de birbirimizi dinlemesini biliyoruz. Ben öncelikli olarak bu tutumlarından dolayı başta ilçe başkanlarımı tebrik ediyorum. Çünkü hiçbir parti ismi anmadan mübarek Ramazan bayramımızı kutladılar. Ben bu sebepte dolayı tüm partili vatandaşlarımızın bayramını canı gönülden kutluyorum. İşte Türkiye’ye örnek olacak bir tavır sergiliyoruz. 24 Haziran’ın da bir bayram havasında geçmesini en içten dileklerimle diliyorum. Yeniden bayramınız mübarek olsun.’’ Dedi.

‘’BİRLİĞİ SAĞLARSAK MİLLET OLABİLİRİZ’’

Programın son konuşmacısı ise Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer oldu. Bayramlarda birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Kaymakam Yüzer, şunları söyledi; ‘’Milletleri millet yapan unsur, tasada dertte yeri geldiği zaman buluşmalarıdır. Nasıl bir askerimiz, polisimiz şehit olduğu zaman hepimiz hüzünleniyorsak; bayramlarda da hepimiz birleşmeliyiz. Eğer bunu sağlayabiliyorsak millet olabiliriz. ’’

‘’24 HAZİRAN DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAK’’ 

24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimler için de temennilerde bulunan Kaymakam Yüzer, ‘’Ben de bütün siyasi parti temsilcilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Kapaklı’da göreve başlayalı 1.5 yıl oldu. Hiçbir sorun olmadan tüm seçimleri atlattık. Bugüne kadar hiçbir siyasi parti başkanı bir diğerinden şikayetçi olmadı, hiç kimseyi gücendirmedi. Ramazan Bayramı hepimizin milli bayramı, 24 Haziran da demokrasi bayramı olacak. Türkiye’nin her bölgesinde diğer ilçelere örnek olacak şekilde bu seçimi atlatacağımıza ben canı gönülden inanıyorum. Tüm hemşehrilerimize de sevdikleriyle, aileleriyle, nice nice bayramlar diliyorum. Bayramınız mübarek olsun.’’ Diyerek konuşmasını noktaladı.