Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi işbirliği içerisinde düzenlenen Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi sunum etkinliğinde 22 okul’dan  1.200 öğrenciye ulaşıldı.

Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi işbirliği ile Tekirdağ il ve ilçeleri arasında yapılması düşünülen Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi sunum etkinliği ilk olarak Kapaklı’da hayata geçti. 13-14-15 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşen etkinliklerde 12 ilkokul ve 10’u ortaokul olmak üzere toplamda 22 okuldan 1.200 öğrenciye ulaşıldı. 15 Mart 2018 Perşembe günü düzenlenen etkinliğe Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de katılım gösterdi.

‘'GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYOR YENİ PROJELER ÜRETİYORUZ’’

Düzenlenen etkinlikler hakkında Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyor bu bilinçle faaliyetlerimizi çeşitlendirmek adına yeni projeler üretiyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı spora yönelterek kişisel gelişimlerini her açıdan tamamlamış manevi açıdan olgunlaşmış sağlıklı bireyler yetiştirmek için çalışmalarımız ve projelerimiz planlanmakta ve yürütülmektedir.  15 Mart 2018 tarihinde çocuklarımızın yanı sıra sayın Kaymakamımız Mehmet Yüzer, çok değerli ilçe protokolümüz ve kıymetli öğretmenlerimizin de katılımıyla gerçekleşen sunumda, spora ve sporcuya verilen değer bizleri gururlandırmıştır.’’