On bir Ayın Sultanı Ramazan Ayını yaşadığımız bu mübarek günlerde Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı Gıda Yardımı Kampanyası gerçekleştirdi.

17 Mayıs 2017 tarihinde başlayan kampanyaya ilgi büyük oldu. Yardım severlerin desteği ile toplanan yardımlar Kapaklı ve çevre ilçelerde yardıma ihtiyacı olan 200 aileye ulaştırıldı.

“200 KOLİ ERZAK DAĞITILDI

Kampanya hakkında bilgilendirmede bulunan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun    ‘‘Bizler elimizden geldiğince ihtiyacı olan kardeşlerimize bir nebzede olsa yardımlaşmanın, birliğin beraberliğin, kardeşliğin var olduğunu her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Sabrın, İmanın, İnancın yaşandığı bu mübarek günlerde Cenab-ı Allah yardıma ihtiyacı olan insanlarımızı darlıkta ve zorlukta koymasın. 17 Mayıs 2017 tarihinde başlattığımız Gıda Yardımı Kampanyası ile yaklaşık 200 koliyi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Kampanyamıza desteklerini esirgemeyen evindeki ekmeğini, evladının rızkını, bir yudum suyunu bizlere emanet ederek ihtiyaç sahibi kardeşlerine ulaştıran Büyük Türk Milleti’nin hayırsever her bir ferdine teşekkür ediyorum.

“RABBİM YAR ve YARDIMCILARI OLSUN”

Bu yardımların toplanmasında ve dağıtılmasında emeği geçen her bir Ülküdaşıma en içten dileklerimle, selam ve dualarımı iletiyorum. Kardeşliğin ve yardımlaşmanın pekiştiği bu mübarek günlerde bizler zor durumda olan kardeşlerimizin yanındayız  gönlümüz ve dualarımız  kardeşlerimizle beraberdir, Rabbim yar ve yardımcıları olsun.” diyerek sözlerini noktaladı.

İhtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için başlatılan kampanyada Pirinç, Bulgur, Makarna, Salça, Mercimek gibi hazır gıda kolileri yapılarak dağıtım gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun,” Kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin kampanya koordinasyon merkezi ile iletişime geçerek  0 534 725 10 97 nolu telefondan bilgi alabilirler.” Dedi.