Kapaklı Sitespor, Tekirdağ Süper Amatör Lig 17. hafta karşılaşmasında kendi evinde 100. Yılspor’u konuk etti.  Karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyan Sitespor, 83. dakikada oyuna sonradan dahil olan Serhat Kurt’un golüyle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

DEPREMZEDELER UNUTULMADI

Pazar günü saat 14.00’te Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya “Yaralarımızı birlikte saracağız” yazan pankartla Kapaklı Sitespor, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları unutmadı. Maç boyunca rakibine göre daha iyi oyun sergileyen Kapaklı Sitespor, maçı 1-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı. 

Bu skorla ligdeki son 3 maçını da kazanmış olan Kapaklı Sitespor, 30 puanla 4. sırada yer aldı. Sitespor önümüzdeki maçta Tekirdağ Karadeniz Gençlikspor’a konuk olacak.

“BU SEZON İLK DEFA 3’TE 3 YAPTIK”

Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Teknik Direktörü Serkan Akyüz, “Çok iyi oyun ve mücadele oldu. Sonradan oyuna dahil olan Serhat Kurt’un 83. dakikada attığı golle maçı kazandık. Oluşturmaya çalıştığımız genç ekiple iyi yolda devam ediyoruz. Bu sezon ilk defa 3’te 3 yaptık. Hedefimiz beraber oynayan, aile ortamının arkadaşlığın ön planda olduğu bir ekip yaratmak.” dedi.