Kapaklı Sinoplular Derneği tarafından Kapaklı Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenen 9. Geleneksel Piknik ve Güreş Şöleni’ne vatandaşlar tarafından katılım oldukça yoğun olurken ağalık yarışını 257 bin TL’ye Ali Yatmaz aldı.

20 Ağustos Pazar günü Kapaklı Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenen 9. Geleneksel Piknik ve Güreş Şöleni, Sinoplular ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Şenliğe siyaset  ve iş dünyasının yanısıra STK temsilcileri ve çok sayıda sinoplu vatandaş katıldı.

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

Gün boyu yapılan güreşlerde kıyasıya mücadeleler yaşandı. Başpehlivan güreşlerinde Ali Turan birinci, Murat Sezmiş ikinci, Samet Ak ve Emre Pala, üçüncü oldu. Başaltında ise Hamit Ak birinci, Mahmut Karabulut ikinci, Hakan Bulut ve Sercan Karabulut ise üçüncü oldu.

Çeşitli etkinliklerin yer aldığı şenlikte çekilişle katılımcılara hediyeler verilirken, yerel sanatçılar da mini bir konser verdi.

kapakli-snoplular-piknikkapakli-sinoplular-piknikkapakli-sinoplular-piknik-1kapakli-sinoplular-piknik-2kapakli-sinoplular-piknik-3