Kapaklı Sinoplular Derneği, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda tek liste ile başkanlığa aday olan Oğuz Demirel, üyelerin oyuyla dernek başkanlığına seçildi.

Pazar günü dernek lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda; açılış ve yoklamanın ardından divan heyetinin seçimine geçildi. Divan başkanlığa Halil İbrahim Demirel, katip üyeliklerine Mehmet Eraslan ve Mecit Apaydın seçildi.

kapakli-sinoplular-dernegi-genc-baskan-2

YENİ BAŞKAN OĞUZ DEMİREL

Yol ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor Yol ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporları görüşülerek oylandı. Daha sonra derneğin yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan seçimlerde tek liste ile başkanlığa aday olan Oğuz Demirel, Kapaklı Sinoplular Derneği’nin yeni başkanı oldu.

“GÜN BİRLİK GÜNÜ”

Seçimlerin ardından konuşan Oğuz Demirel, “Kapaklı’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Kapaklı Sinoplular Derneğinin olağan seçim genel kurulunda tüm katılımcıların oyunu alarak tek liste olarak seçime girdiğimiz genel kurulda başkan olarak şahsım ve yönetim kurulu listemiz seçilmiştir. Bize bu kutlu yolda teveccüh gösteren tüm üyelerimize ve genel kurulumuza katılım sağlayan tüm Kapaklı halkımıza sonsuz teşekkür ederim. Bayrağı devraldığımız önceki dönem dernek başkanımız Özkan Gözübüyük’e ve derneğimize geçmiş dönem hizmet eden tüm başkanlarımıza ve yönetimlerine hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gün birlik günü, vakit kaynaşma vakti. Genel kurulumuzda şahsıma ve yönetimime gösterilen teveccühe Allah'ın izniyle layık olmaya çalışacağız.” dedi.

Oğuz Demirel başkanlığında oluşan yeni dernek yönetimi şu isimlerden oluştu:

  1. Oğuz Demirel
  2. Sadık Gökmen
  3. Emre Demir
  4. Mehmet Özen
  5. Samet Boz
  6. Asım Eraslan
  7. Mecit Apaydın
  8. Ali Yatmaz
  9. Menderes Demirel
  10. Hasan Demirel
  11. Özkan Gözübüyük

kapakli-sinoplular-dernegi-genc-baskan-1