Kapaklı Protokolü, Kurban Bayramı münasebetiyle Çamlık Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

27 Haziran 2023 Salı Arife günü saat 14.00’de düzenlenen bayramlaşma programına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

kapakli-bayramlasma-1-1

“BAYRAMLAR, KÜSLÜKLERİN BİTİRİLDİĞİ DÖNEMLERDİR”

Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı, 81 ilden vatandaşlarımız yaşadığı bir yer olması sebebiyle şu an bayram dolayısıyla vatandaşlarımız memleketlerine gidiyor. İlçemiz son derece kardeşçe, güzel komşuluk ilişkileriyle huzur içerisinde bir yaşantıya sahip. İlçemizin bu kardeşlik hukukunun gelişmesine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Bayramlar, küslüklerin bitirildiği, kardeşliğin pekiştiği dönemlerdir.” dedi.

“AŞEVİMİZE BAĞIŞTA BULUNABİLİRLER”

Kapaklı’da kurban kesen vatandaşlara çağrıda bulunan Çetin, “Kesilen kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız, belediye bünyesinde faaliyet gösteren aşevimize bağışta bulunabilirler.” diye konuştu.

kapakli-bayramlasma-2

HAYIRLI BAYRAMLAR DİLEDİ

Başkan Çetin’in ardından konuşan Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ise bayramlaşma töreninin Kurban Bayramı’nda ilk gün vatandaşların kurban kesme işleriyle uğraştıkları için Arife Günü’ne alındığını belirti. Tüm Kapaklı halkının bayramını kutlayan Kaymakam Bayram Sağır, herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı, sıhhatli bir bayram geçirmelerini temenni etti.

Bayramlaşma töreni, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in protokol ve vatandaşlarla bayramlaşmasıyla sona erdi.

kapakli-bayramlasma-5

kapakli-bayramlasma-3kapakli-bayramlasma-4