Kapaklı Samsun Havzalılar Derneği 4. Olağan Genel Kurulunda üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçilen Sebahattin Altınsoy güven tazeledi.

Genel kurul toplantısı, 1 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’nde bulunan dernek lokalinde gerçekleşti. Toplantıya Kapaklı Belediye Meclis üyeleri İbrahim Aktürk, Emrah Sevinç, TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar, Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Keleş, Kapaklı Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Enes Yıldız ve dernek üyeleri katıldı.

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

DİVAN HEYETİ SEÇİLDİ

Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından divan heyetinin seçimine geçildi. Dernek yönetiminin önerisiyle divan başkanlığına Adem Çil, katip üye olarak ise İbrahim Aktürk, Emrah Sevinç, seçildi. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

kapakli-havzalilar-dernegi-kongre-2

“81 İLDEN GELEN İNSANLARLA BERABER OLUN”

Genel kurul toplantısının hayırlı olmasını temenni eden Divan Başkanı Adem Çil, Kapaklı’da yaşayan Havzalılara önce kendi aralarındaki birlik ve beraberliği sağlamalarını ardından ise Kapaklı’da yaşayan 81 ilden vatandaşlarla bir ve beraber olarak çalışmalar gerçekleştirmelerini tavsiye etti. Çil ayrıca dernek üyelerinden derneklerine ve dernek yönetimine sahip çıkarak destek olmalarını istedi.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Çil’in konuşmalarının ardından faaliyet raporu ve denetim raporu ayrı ayrı okunarak onaylandı. Bir sonraki gündem maddesi olan dernek yönetim kurulu üye sayısının 15 asil 15 yedek, denerim kurulu üye sayısının ise 5 asil 5 yedek olarak değiştirilmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİLDİ

Yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin seçimi için divana tek liste sunuldu. Sebahattin Altınsoy başkanlığında oluşan yeni yönetim, üyelerin oy birliğiyle göreve seçildi. Oylama sonunda bir teşekkür konuşması yapan Sebahattin Altınsoy, kendisini ve yönetimini tekrar göreve seçen üyelere teşekkür etti.

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar, federasyonun kurulma aşamasından ve çalışmalardan bahsetti. Acar, göreve seçilen Başkan Altınsoy ve yönetimine de başarılar diledi. Toplantıda söz alan diğer dernek başkanları da birlik ve beraberlik mesajı vererek Sebahattin Altınsoy ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

kapakli-havzalilar-dernegi-kongre-1kapakli-havzalilar-dernegi-kongre-3kapakli-havzalilar-dernegi-kongre-4