Kapaklı Samsun Havzalılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında ilçe protokolü ve dernek üyeleri bir araya geldi.

Programa Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2004-2019 dönemi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, siyasi parti ve STK temsilcileri ile dernek üyeleri katıldı.

“ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Pazar günü saat 10.00’da dernek lokalinde düzenlenen kahvaltı programında konuşan Kapaklı Samsun Havzalılar Derneği Başkanı Sebahattin Altınsoy, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında kahvaltı programında katılan herkese teşekkür etti. Derneğin Kurucu Başkanı Bayram Dağlı’ya da hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Altınsoy, “Birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Kahvaltı programımıza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” dedi.

“EN ÇOK HAVZALI YAŞIYOR”

Başkan Altınsoy’un ardından konuşan TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar, “Kapaklı’da yaşayan Samsunlu hemşehrilerimiz arasında Havzalılar en çok nüfusa sahip durumda. Havzalıları hep böyle birlik ve beraberlik içerisinde görmek istiyoruz.” diye konuştu.

SELAMLAMA KONUŞMASI YAPTILAR

Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi

Genel Başkan Acar’ın ardından selamlama konuşması yapan 2004-2019 dönemi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Kapakli-havzalilar-dernegi-kahvalti-2Kapakli-havzalilar-dernegi-kahvalti-1