Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası Hatay Antakya bölgesinde gönüllü bir şekilde arama kurtarma çalışmalarına katılan Kapaklı Havzalılar Derneği ekibi, uzun uğraşlar sonucu 3 yaşındaki Zeynep Ela’yı enkaz altından kurtardı.

Edinilen bilgilere, göre Hatay’ın Antakya ilçesi Cebrail Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan Anılar Apartmanı enkazından ses duyulması üzerine bölgeye doğru harekete geçen Kapaklı Havzalılar Derneği gönüllü arama kurtarma ekibi, uzun uğraşlar sonucu 3 yaşındaki Zeynep Ela’yı başarılı bir şekilde enkaz altından çıkardı.

ZEYNEP’İN AİLESİ ENKAZ ALTINDA HAYATINI KAYBETTİ

Kapaklı Havzalılar Derneği gönüllü arama kurtarma ekibi, enkaz altında bulunan Zeynep Ela’nın annesine, babasına ve ablasına da ulaştıklarını fakat ailenin enkaz altında hayatlarını kaybettiklerini bildirdi.

"ZEYNEP ELA'YI HAYATA TUTUNDURDUK"

Gönüllü arama kurtarma ekibini destekleyen herkese teşekkür eden Kapaklı Havzalılar Derneği üyesi Sebahattin Altınsoy,  ''Allahım sana şükürler olsun Zeynep Ela'yı hayata tutundurduk. C.K Yapı Sahibi Celal Kanat başta olmak üzere Kapaklı Tekirdağ Samsun Havzalılar Derneği gönüllü ekip arkadaşlarım Emrah Dilek , Halil Tür, Mehmet Altınsoy, Orhan Kaşıkçı, Mecit Yesilyurt, Osman Yeşilyurt, Halil Balta, Recep Daş, Muhammet Vural ve tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Başkan Yüceer: Annelerimize vefa borcumuzu ödeyemeyiz Başkan Yüceer: Annelerimize vefa borcumuzu ödeyemeyiz

Ayrıca bizleri lojistik olarak destekleyen TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar, bizleri bu görevi veren Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır'a çok çok teşekkür ederim." dedi.