Tekirdağ 1. Amatör Lig D Grubu 11. hafta maçında Karaağaçspor ile Kapaklı Kartalspor karşılaştı. İlk yarısı golsüz berabere biten maçın 2. yarısında Karaağaçspor; Mesut Salmaz, Emre Karakaya ve Onur Altun ile bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

İLK YARI GOLSÜZ BİTTİ

Maç, Pazar günü saat 13.00’de Karaağaçspor’un cezası nedeniyle Saray İlçe Stadı’nda oynandı. Maça etkili başlayan Karaağaçspor’un ilk 15 dakikada 2 topu direkten döndü. 25. dakikada Karaağaçspor penaltı atışı kazandı. Mehmetcan Yiğit kazanılan penaltıyı değerlendiremeyince Karaağaçspor öne geçme şansını kaçırdı. Kartalspor da zaman zaman gol şansı elde ederken ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

İkinci yarıda Karaağaçspor, 55. dakikada Mesut Salmaz ile 1-0 öne geçti. 70. dakikada Karaağaçsporlu Murat Bilek kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan Karaağaçspor 75. dakikada Emre Karakaya ile farkı 2’ye çıkardı. 85. dakikada ise Onur Altun maçın skorunu belirleyen golü attı 3-0.

ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Kapaklıspor sezonun son maçında ligde kaldı Kapaklıspor sezonun son maçında ligde kaldı

Bu sonuçla puanını 27’ye yükselten Karaağaçspor, ligin bitimine 3 hafta kala lider Kızılpınarspor’un 1 puan gerisinde 2. sırada yer aldı. Karaağaçspor önümüzdeki hafta Çorlu Belediye FK’ya konuk olacak. Kartalspor ise kendi evinde Çorlu Fenerspor ile karşılaşacak.