Tekirdağ Süper Amatör Lig’de ilk yarının son haftası Kapaklı derbisine sahne oldu. Kapaklı derbisinde Kapaklı Sitespor ile karşılaşan Kapaklıspor, maçtan 1-0 galip ayrıldı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşma, Pazar günü saat 16.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Maçın ilk yarısında Kapaklı Sitespor, daha etkili oynayan taraf oldu. Kapaklıspor da zaman zaman rakip kalede gol ararken her iki takım da yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. İlk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

TEK GOL SEMİH MANDACI'DAN GELDİ

İkinci yarıda rakibine göre daha arzulu oynayan Kapaklıspor çok sayıda gol pozisyonu yakaladı. Kapaklı Sitespor da zaman zaman rakip kalede gol pozisyonu yakalarken, Kapaklıspor 76. Dakikada Semih Mandacı ile bulduğu goller 1-0 öne geçti.

Sitespor 3 puanı 3 golle aldı Sitespor 3 puanı 3 golle aldı

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Cengiz Vural, “Tekirdağ Süper Amatör Lig’de ilk yarının son maçında karşılaştığımız kardeş takımımız Kapaklı Sitespor maçından 1-0'lık skorla ayrılıyoruz. Emeği geçen teknik ekibimizi, futbolcularımızı yürekten kutluyor, desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Maçtan sonra tüm Alt yapı, A Takımlarımız, Futbol, Basketbol takımlarımıza ve Veteran futbolcularımıza tatlı ikramında bulunan Kapaklı Belediyesi Başkanımız Sayın Mustafa Çetin’in Kapaklı’da spora ve sporcuya verdiği destek takdire şayan, kulübüm adına çok teşekkür ederim. Dönüşüm ve gelişim Kapaklı’da meyvelerini vermeye devam ediyor. Hep daha iyiye inşallah.” ifadelerini kullandı.

“KAPAKLI DERBİSİNE YAKIŞAN B İR MAÇ OLDU”

Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz ise “Kapaklı derbisine yakışan temposu yüksek iki takımında iyi mücadele ettiği güzel bir maç oldu. İlk yarının son maçından galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz.  Kapaklı Sitespor’a da diğer maçlarında başarılar dilerim.” dedi.

Kapaklispor-sitespor2Kapaklispor-sitespor1Kapaklispor-sitespor3